Je wilt sporten, maar wanneer? De sportschool bij jou on de hoek is alleen tijdens kantooruren geopend. Dat schiet natuurlijk niet op. Maar bij Sportschool Amsterdam kun je door de week van 7.00 tot 23.00 uur terecht en in het weekend van 9.00 tot 17.00 uur. Dat zijn nog eens openingstijden. Ook zijn de groepslessen bij Sportschool Amsterdam al vanaf 7.00 uur. Zo kun je al lekker even knallen voor je naar je werk gaat. Ideaal natuurlijk. Bij Sportschool Amsterdam weten ze wat je nodig hebt! Want sporten tijdens kantoortijden is leuk, maar lang niet voor iedereen haalbaar. Ook het feit dat ze open zijn tot 23.00 uur geeft je ruimte. Je hebt de tijd om rustig te eten en je kinderen in bed te stoppen. Daarna ga je gewoon nog even naar Sportschool Amsterdam.

Wat kun je doen bij Sportschool Amsterdam

Allereerst kun je bij Sportschool Amsterdam heel fijn sporten op je eigen niveau. Net als bij veel andere sportscholen begin je met een intake. Dat is niet om te kijken of je wel lid mag worden, maar gewoon om alle apparaten te leren kennen. Tijdens de intake krijg je tips over de beste manier om met de fitnessapparatuur te werken. Zo word je niet direct in het diepe gegooid en weet je precies wat je doet als je zelf aan de gang gaat. Fitness is natuurlijk goed voor je lijf en ook tussen je oren werkt dat mee. Maar bij Sportschool Amsterdam kun je zoveel meer dan dat! Er zijn diverse groepslessen van Zumba tot Power Yoga, Spinning en Kickboksen. Noem het maar op. Er is vast een groepsles bij die bij je past.
Sportschool Amsterdam

Afsluiten met een ontspannende sauna bij Sportschool Amsterdam

Sport je bij Sportschool Amsterdam? Dan heb je het dus ├ęcht prima voor elkaar. Je kunt na je fanatieke training lekker even de infra-rood sauna in duiken. Deze sauna’s staan in de heren- en dameskleedkamers. Het duurt een minuut of 7 voor deze op temperatuur is. Echt genieten voor je lijf. Daarna natuurlijk lekker even douchen en dan fris en fruitig je dag vervolgen. Je kunt ook een (extra) abonnement afsluiten om onder de zonnebank te gaan. Ook dat is vaak goed in te plannen in combinatie met sporten. Zo werk je behalve aan je spieren ook aan een lekker kleurtje. En zeker in de winter is dat geen overbodige luxe. Sportschool Amsterdam is op het gebied van lichaamsverzorging van alle markten thuis.