Je kent het wel. Je hebt vanaf 1 januari (want goede voornemens enzo) gewerkt aan je summerbody. En dan is het eindelijk zomer in Nederland en ben je net niet tevreden. Oké, je hebt maanden geleefd op worteltjes, bleekselderij en water. Je hebt je de tandjes getraind en je lijf is écht wel strakker geworden. Maar dat randje rond je middel… Die dijbenen… Die onderkin… En vergeet je bovenarmen niet… Je hebt zó je best gedaan, maar daar had je wel wat meer resultaat verwacht. Met CoolSculpting kun je ook die laatste restjes vet laten verdwijnen. Als sneeuw voor de zon. Maar dan echt. Want met CoolSculping vernietig je het vet en dan heb je écht een summerbody te pakken!

Maak met CoolSculpting je lijf nog mooier

Vooropgesteld dat iedereen vooral moet leven zoals hij of zij wil. Of je nu (veel) te zwaar bent, of juist te mager, als je goed in je vel zit is er niks aan de hand. Maar wil je wel werken aan je lijf, gewoon omdat je bikini of zwembroek dan lekkerder zit? Dan is in veel gevallen CoolSculpting een prima idee. CoolSculpting is zeker niet bedoeld als afval- of dieetmethode. Je zult echt zelf aan de bak moeten om een begin te maken. Flink sporten en op je voeding letten zijn altijd belangrijk. CoolSculpting kan je wel helpen om de laatste storende randjes aan te pakken. Zo maak je van een mooi lijf een nog mooier lijf. Waar je zelf tevreden over bent. Want dat is het allerbelangrijkst.

CoolSculpting helpt vet echt te laten verdwijnen

De moeilijkst trainbare delen van je lijf zijn je love handles, de binnen- en buitenkant van je dijen, je bovenarmen en je onderkin. Helaas zijn dit ook de delen van je lijf waar je je het snelst aan stoort. Je broeken zitten niet lekker, de mouwen van je shirtjes lijken te krap. Dat werk. Met CoolSculpting pak je heel gericht juist deze delen van je lijf aan. Dit werkt doordat je met CoolSculpting het vet laat bevriezen waardoor de cellen afsterven. Dat klinkt nogal heftig. Maar met CoolSculpting hoef je niet onder narcose, er komen geen naalden en scalpels aan te pas. Het is een non-invasieve behandeling. De afgestorven cellen zullen via de natuurlijke weg je lijf verlaten. Zo zie je in een mum van tijd je lijf strakker worden en blijven de vetcellen ook echt weg. Op naar het strand!
CoolSculpting